Våra tjänster mot föreningarna

Vår personal är för tillfället knutna mot administration, inre/yttre fastighetsskötsel samt lokalvård. Vi är öppna för att utöka vårt tjänsteutbud.

Administrationsstöd

Löpande bokföring

Löner och ersättningar

Fastighetsskötsel

Administrationsstöd

Våra administratörer är behjälplig med allehanda administration för medlemmar i Falkenbergs Föreningsråd till en fördelaktig kostnad.

Exempel på olika arbetsuppgifter som utförs idag: (* Behörighet från föreningen krävs )

Löpande bokföring

• Visma e-Ekonomi och SpeedLedger* löpande bokföring efter underlag från förening
  • Bank* kontoöverföringar, betala fakturor
  • Löpande kontoavstämningar
  • Uppdatera medlems- och kundregister
  • Fakturera kunder och medlemmar samt göra påminnelser vid behov
  • Registrera leverantörsfakturor
  • Sammanställa rapporter
  • Ta fram underlag till och/eller medverka när det begärs vid förenings årsbokslut

Löner och ersättningar

• Visma Lön: registrera in löner, ersättningar efter underlag från förening
  • Sända lönespecifikationer till anställda
  • Bank*: registrerar lönelistor, överföring av löner/ersättningar
  • Skatteverket*: rapportera moms- och arbetsgivaredeklaration
  • Fora, Pensionsvalet och Collectum*: inrapportera uppgifter vid behov

Uppdragen sker i samarbete mellan föreningen och föreningsrådet

Vår administrationshjälp ska inte förväxlas med en redovisningsbyrå där arbeten utförs av Licensierad Redovisningsekonom/Auktoriserad revisor. Föreningsrådets medlemsföreningar innehar huvudansvaret och bör lämpligast medverka genom attesteringar och regelbundna avstämningar.

Fastighetsskötsel

Vi erbjuder våra medlemsföreningar skräddarsydda lösningar inom både yttre och inre fastighetsskötsel.

De tjänster vi just nu tillhandahåller är tjänster som vaktmästeri, grönyteskötsel och renhållning.

Vi ser till att fastigheten vårdas väl genom regelbunden tillsyn där vi åtgärdar uppkomna brister och fel.

Lokalvård

Vi tillhandahåller städlösningar som passar din förenings behov och hygienkrav. Vi ser till helheten och är noggranna med förmåga att prioritera uppgifternas utförande.

Vi har god kunskap om hygien, städteknik och städkvalitet.

Anita Gidén, Verksamhetsledare
Mail anita@falkenbergsforeningsrad.se