Om Falkenbergs Föreningsråd

Vad gör vi?

Falkenbergs Föreningsråd kommun bildades 2011. Det främsta syftet med Föreningsråd är att vi ska vara en samlande kraft i dialogen mellan Falkenbergs ideella föreningar inom kultur, intresse och idrott och kommunen.

Vi vänder oss särskilt till kultur-, intresse- och idrottsföreningar med säte i Falkenbergs kommun. Vårt kansli ligger på Lasarettsvägen 11 i Falkenberg.

Syftet med Föreningsråd

Syftet är att ge personer med reducerad arbetsförmåga ett meningsfullt arbete samtidigt som ideella organisationer ges möjlighet att erhålla medarbetare till en rimlig kostnad.

Ätran från Fajansbron i Falkenberg